Witam. Jestem mamą rocznego Stasia. Bardzo chętnie piszemy się na takie spotkanie, miejsce bez znaczenia ale mam propozycję, nie ja a właścicielka miejskiego zoo w Starej Miłosnej
https://www.facebook.com/miejskiezoo?fref=ts . Rozmawiałam z nią o cenniku na takie spotkanie Williamsów i powiedział, że chciałaby aby co roku u niej organizować takie spotkanie ZA DARMO tzn zarezerwuje nam cały dzień (dzieci z ZW jak i ich zdrowe rodzeństwa z rodzicami nic nie płacą z wyjątkiem napoi czyli jeśli ktoś będzie chciał kawę lub herbatę to już odpłatnie). W tym roku już za późno aby zorganizować zamkniętą "imprezę" więc na przyszły rok prosi o kontakt wcześniej a w tym roku ma wolny termin 7.09 czyli w niedzielę bo 6.09 są zarezerwowane ur. jakiegoś 4latka, chyba, że nam nie przeszkadzało by zamieszanie innych dzieci i rodziców.
Podsumowując: jest propozycja zorganizowania spotkania w Starej Miłosnej za darmo, mamy do dyspozycji rzutnik z ekranem (DVD i pendrive), czas nieograniczony, z doświadczenia wiem, że i 13latkowie znajdują tam coś dla siebie jak i mój 11 miesięczny Stasiek, są stoliki dla dzieci w oddzielnej sali na poczęstunek i dla rodziców w głównej sali aby rozmawiać i jednocześnie obserwować maluchy (dzieci).
Jakiego miejsca nie wybierzecie to zapiszcie nas na listę osób, które będą na tym spotkaniu czyli 2 dorosłych, Staś z ZW i 2letnia Rozalka.
Pozdrawiam Ilona Bereda mama Stasia. (w razie pytań proszę o kontakt 502369926 lub