Przypomina mi się teraz mnóstwo spraw o których zapomniałam wczoraj. Jeśli ktoś czuł się "niedopieszczony" przepraszam. Liczę na Wasze sugestie w kwestii zmian/ulepszeń w organizacji na przyszłe lata. To bardzo ważne, ponieważ widzę tylko z jednej strony Dziękuję wszystkim rodzicom i znajomym, którzy dołożyli się do występu Hecy, Zespołowi Placówek Edukacyjnych za współorganizację i ogromne zaangażowanie pracowników, którzy sami zgłosili się do pomocy, ofiarowali nam swój czas i umiejętności. Dziękuję za wsparcie, przychylność i pozytywne nastawienie Pani Dyrektor Agnieszce Jabłonskiej. Grupie Cyrkowej Heca za cudowny występ, fantastyczne podejście do dzieci i wyrozumiałość Dziękuję także naszemu Stowarzyszeniu Zespołu Williamsa, które w znacznym stopniu dofinansowało warsztaty cyrkowe i sam występ Hecy oraz naszym sponsorom: PZU, GM Gadgets, Panu Krzysztofowi Liskowi - dzięki którym wszyscy uczestnicy otrzymali upominki, a osoby biorące udział w konkursach - piękne nagrody!!!!!!!!!!!
Wielkie, przeogromniaste - DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jutro w Gazecie Olsztyńskiej wzmianka o tym, że Spotkanie się odbyło. W piątek w dodatku do Gazety Olsztyńskiej - Reporterze - rozmowy z rodzicami, którzy udzielili wywiadów. Ktoś wie kiedy będziemy/byliśmy w Radio Olsztyn????????????
Proszę przesyłacie zdjęcia, które robiliście na Spotkaniu, oprócz pamiątki dla nas, są mi potrzebne aby wysłać Sponsorowi, który o to prosił.
Dziękuję za wszystko!!!!!!!
Czekam na kolejne spotkanie